Miviana

2021.01.27. 17:14

Videó: A nyíregyházi énekesnőt megihlette a Hurrikán

Mivianának egy barátja ajánlotta a dalt, amely azonnal megihlette.

KM

A nyíregyházi énekesnőt megihlette Majka slágere

Forrás: Miviana archívuma

Minya Vivien, művésznevén Miviana saját szerzeményei mellett rendszeresen készít feldolgozásokat is saját YouTube-csatornájára. A fiatal nyíregyházi énekesnő tavaly a Fizu című SzkiTon-számból készített verzióját 51 ezren nézték meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon, de elkészítette saját változatát Manuel Messziről jöttem című dalából is.

Gyorsan elkészült

Miviana most Majka, Gáspár Laci, valamint Lotfi Begi Hurrikán című közös slágeréhez nyúlt hozzá. Az énekesnő már régóta kacérkodott a gondolattal, hogy új köntösbe öltöztet egy Majka-nótát a saját ízlése szerint.

A Hurrikánt egy barátja ajánlotta a figyelmébe, ami annyira megihlette, hogy öt nap leforgása alatt egy teljesen új szerzeményt formált belőle Kiss Peti és Fésűs Ádám segítségével. A feldolgozáshoz hangulatos videót is készített Szentendrén. Miviana alkotása az egyik eredeti előadó, Lofti Begi tetszését is elnyerte: a zenész szívecskés hangulatjeleket kommentelt Vivien klipjéhez.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában