Szirota Jennifer

2021.01.26. 17:54

Videó: Így készült a közös dal!

Szirota Jennifer és a Gypo Circus bepillantást engedett a kulisszák mögé.

KM

Forrás: youtube

A közönség általában mindig csak a kész slágereket hallja, és nem tudja, hogy milyen komoly szakmai háttér szükséges ahhoz, hogy otthon is hallhassa a fülbemászó dallamokat. A stúdiómunka szépségeit most egy kicsit közelebbről is megismerhetik Szirota Jennifer és a Gypo Circus rajongói.

A mikrofon mögött

Az együttes és az énekesnő még december végén rántotta le a leplet projektjéről, a Gyere kicsi című dalról. A szerzeményhez egy animációs, dalszöveges videóklip is készült, így a hallgatóság a premier óta eltelt közel egy hónap alatt akár már kívülről is megtanulhatta a számot.

A közös munka alatt azonban kamerát is ragadtak a zenészek, és rögzítették a stúdióban eltöltött órákat. A rajongókat most egy ezekből a felvételekből összevágott, néhány perces werkfilmmel lepték meg, így az érdeklődők saját szemükkel is meggyőződhettek arról, hogy milyen összhangban dolgoztak a szerzeményen. Jennifer közösségi oldalán korábban úgy fogalmazott, hogy már az első perctől megszerette a dalt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában