Lángol a szerelem

2021.03.10. 07:46

„Barbie sokszor belenéz a telefonomba, és én is bármikor megtehetem ezt”

Barbie és Jolly kapcsolatát nem kezdte ki a bezártság, még mindig lángol a szerelmük.

KM

Barbie és Jolly klipekben is szerepel együtt

Forrás: Youtube

A népszerű mulatós zenész, Jolly már egy jó ideje a nyíregyházi énekesnő, Szuperák Barbie párja. A híresség most a Borsnak mesélt kapcsolatukról, és kiderült, hogy a vírushelyzet miatt otthon töltött idő csak még közelebb hozta őket egymáshoz.

– Nem vagyunk féltékenyek egymásra. Egyébként is minden percünket együtt töltjük, még ha akarnánk, sem tudnánk megcsalni a másikat, persze eszünk ágában sincs ilyesmit tenni – mondta az énekes.

Nincsenek titkok

Elárulta: annyira bízik párjában, hogy amikor még voltak fellépései, és telefonon keresték őt, sokszor Barbie fogadta a hívásokat.

– Barbie sokszor belenéz a telefonomba, és én is bármikor megtehetem ezt. Nekünk nincsenek titkaink egymás előtt, minket egymásnak teremtettek. Mindegy, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk, bármit meg tudunk beszélni. A mi kapcsolatunkat nem tette tönkre a bezártság: minden nappal egyre jobban szeretjük egymást! Az egész napot együtt töltjük, soha nem unjuk meg a másikat – tette hozzá a zenész.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában