Imádja a helyet!

2021.03.16. 15:02

Sose találod ki, melyik sztár vendégeskedik most nálunk!

A debreceni származású híresség a nyíregyházi színház deszkáin szerepel.

Forrás: Facebook

A színházi élet képviselőinek jó ideje nélkülözniük kell a közönséget, amellyel legfeljebb online performanszok formájában tarthatja a kapcsolatot. A befogadó közeg jelenlétének öröme és varázsa nagy űrt hagyott maga után, a szakmabeliek ennek sokszor hangot is adtak az elmúlt egy év során. A csalódottság Sári Évit sem kerülte el, a debreceni születésű színész- és énekesnő az utóbbi időben jobb híján a közösségi média felületein próbálta kárpótolni rajongóit posztjaival vagy egy-egy meglepetés performansszal.

A Splash együttes egykori tagja ugyanakkor nemrégiben arról számolt be követőinek a Facebookon, hogy végre ismét munkába állhatott. A tehetségéről és szépségéről is ismert híresség a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban vendégeskedik, ahol jelenleg a Funny Girl című musical próbái zajlanak. Emiatt néhány hétig a megyeszékhely az otthona, amelynek felfedezésébe azonnal belevágott. Kezdésként Sóstón tett egy sétát a kora tavaszi napsütésben, és mivel nagyon hangulatosnak találta a helyet, néhányszor még biztosan meglátogatja.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3756638601038053&id=124746554227294

Forrás: haon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában