Helyi bulvár, celeb

2021.04.13. 15:42

Már készül a remix

Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb hazai dala az ország egyik legnépszerűbb DJ-jét is megihlette.

KM

Forrás: Last Project Records

Hamarosan újabb verzióban is megismerheti a közönség Nemazalány és Sofi Üres szívek című slágerét: a két fiatal nyíregyházi énekesnő sikerdalához Lotfi Begi készít remixet. A hírt Nemazalány közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal.

Hamarosan hallhatjuk

Az újragondolt számhoz az előadók egy friss videóklipet is készítettek, melyet a tervek szerint hamarosan az érdeklődők is láthatnak – az énekesnő Instagram-bejegyzéséből azonban egy néhány másodperces részletet már hallhattak a rajongók. Az Üres szívek első, január végén közzétett verziójára eddig már több mint tizenkétmillióan voltak kíváncsiak a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

Lotfi Begi, a Compact Disco zenekar egykori tagja, az egyik legnépszerűbb hazai elektronikus zenész. Szinte már mindegyik hazai sztárral készített közös produkciót: többek között Tamáska Gabival, Gáspár Lacival, Majkával, Manuellel, Burai Krisztiánnal és Pápai Jocival is dolgozott együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában