Tenisz

2021.07.09. 15:33

Új fejlemény a balhéban, Fucsovics menyasszonya reagált Boris Becker botrányt okozó szavaira

Így élte meg az esetet a nyíregyházi teniszsztár menyasszonya.

Forrás: Instagram

Fotó: Hanti Gábor

Szót kért a vele kapcsolatban kirobbant szexista botrány ügyében Böszörményi Anett – írja a Ripost. A wimbledoni tenisztornán a világelső Novak Djokovics elleni nyolcaddöntőig menetelt magyar sztár menyasszonya üzent a tévés szakkommentátorként a szépségéről beszélő Boris Beckernek, sőt annak a Stephanie Hilborne-nak is, aki kiverte a balhét a közvetítésben elhangzottak miatt.

Anettnek egyáltalán nem estek olyan rosszul Becker szavai, mint a nők sportban betöltött szerepével foglalkozó szervezet elnöknőjének. A magyar teniszsztár egyébként egy péntek reggeli rádióinterjúban is megerősítette, hogy a menyasszonya a legkevésbé sem sértődött meg, sőt jólesett neki Becker bókja.

„Ha nő vagy, ez egy szép bók egy férfitől”; „Az én nevemben ne értékeljen senki mást”; „Kívánom, hogy egyszer ez legyen róla a véleménye egy igazi férfinek”; „Nőként a szép szó kedves bók egy úriembertől” – sorjáznak az ilyen és ezekhez hasonló üzenetek Fucsovics szerelmének Instagram-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában