Nyírbátor

2021.10.10. 09:30

Rajtakapta szerelmét egy idegen pasival Szabó Győző

Meglepően reagált a nyírbátori színész...

20210204 Budapest A Life TV Ébredj velünk című reggeli műsor Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Szabó Győző

Forrás: MW-archív

Fotó: Máté Krisztián

Szabó Győző a Life TV Összezárva című műsorában mesélte el Hajdú Péternek, mit tett, amikor saját otthonában kapta rajta barátnőjét, ahogy egy másik férfival hempereg – írja a life.hu.

Váratlanul mentem haza az akkori páromhoz, aki valakivel együtt volt. Én nem tettem semmit

– kezdte a meghökkentő sztorit Győző, aki veszekedés helyett egy másik szobában aludt aznap éjjel.

Én ébredtem másnap reggel előbb. A nagy asztalhoz tettem három széket, készítettem egy kiadós rántottát, majd megterítettem, és mondtam, gyertek, kész a reggeli. Se a csaj, se a csávó nem különösebben értette ezt a helyzetet

– idézte fel a kínos reggeli találkozást. A színész nem tagadja, nagyon csalódott volt, hiszen szerelmes volt a lányba, akivel hosszú évekig alkotott egy párt.

Sokáig éltünk együtt, és elég fájdalmas volt, hogy hirtelen elvesztettem a barátnőmet, ráadásul még utcára is kerültem, nem is volt hol laknom. Barátok segítettek albérletet keresni, de egy ideig náluk húztam meg magam.

- tette hozzá Győző, aki nem tagadja: korábban előfordult, hogy ő is félrelépett. Ráadásul azután, hogy megkérte Rezes Judit kezét. A két híresség kapcsolata ma már rendeződött, nemrégiben össze is házasodtak, és túltették magukat a történteken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában