A Dal 2022

2022.03.05. 09:12

Együtt lép fel Király Viktor és Radics Gigi

Még mindig keresik az év legjobb dalát, csak négyen juthatnak tovább.

KM

Király Viktor és Radics Gigi extra fellépőként szerepelnek A Dal című műsorban

Forrás: Youtube

Nem csak műsorvezetőként, extra fellépőként is színpadra lép Király Viktor A Dal 2022 második elődöntőjében: Radics Gigivel együtt adnak elő egy közös produkciót. A két énekes korábban már versenyzőként is kipróbálta magát a legnagyobb hazai dalválasztó műsorban. Az év elején jelentkeztek egy közös dallal, a Nem szóltál című szerzemény egy mérgező kapcsolatról és annak a végéről szól. 

 

Közel a végjáték 

 

A Duna Televízió képernyőjére szombat este akusztikus verzióban térhet vissza újabb 10 versenydal. A második elődöntőben akusztikus változatban hallhatja a közönség Andelic Jonathan Elhiszem még, Greta Igazi kincs, Majoros Csenge Földöntúli szerelem, a MattSet Most vagy soha, a Napfonat Mint a zápor, a Ruby Harlem & Roy Még ma este, Solére Másért, Pádár Szilvia Kismadár, és a Swing á la Django feat. Koszika Utazás című dalát. Ismét szurkolhatunk egy megyei előadónak is: az ajaki Gubik Petra Ez van, ez! című szerzeményével versenyez tovább „Az Év Dala” elismerésért. 

 

Az est során átadják „A Dal 2022 Legjobb Dalszöveg Írója” elismerést is. A verseny a végéhez közelít, a következő fordulóban már csak négy döntős hely kiadó: a döntőt jövő hét szombaton, március 12-én közvetítik, a fináléban a nyolc versenydalt a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséri majd. 

 

Címkék#A Dal 2022

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában