Nyíregyháza

2022.07.20. 08:59

Népharag zúdult Vasvári Vivienre - Nem hiszed el, mit tett a nyíregyházi sztármami

Az influenszer-anyukára össztűz zúdult. Gyorsan cselekedett is - írja a ripost.hu.

Forrás: MW-archív

Sok internetezőnél verte ki a biztosítékot Vasvári Vivien, amikor váratlanul Instagram-profilt csinált a nyolcéves kislányának. A követői szerint szörnyű, hogy agyonretusált fotókat csinált Arianáról, holott korábban ő maga mondta el, hogy kislánya szégyenlős, és egyáltalán nem szereti, amikor fotózzák.

A jelek szerint a népharag rögtön eljutott az influenszer-anyukához, aki a békesség kedvéért rögtön inaktiválta a fiókot. A profiljáról azonban egyelőre még nem tűntette el: "My daughter: arianapanyejko" - olvasható az édesanya bemutatkozásában, ahonnan akár rögtön át lehetett kattintani a kislány oldalára, ameddig még aktív volt.

"Semmi keresnivalója a neten egy ilyen fiatal lánynak" - írta egy internetező, aki arra buzdította a többieket, hogy jelentsék az oldalt.

A kérdés már csak az, hogy Vivien átmenetileg szünetelteti az oldalt vagy csak megvárja, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, és aztán újra elérhetővé teszi Ariana oldalát azok számára, akik kíváncsiak arra, mit oszt meg.

Forrás: instagram

Forrás: ripost.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában