Opitz Barbi

2022.12.28. 08:24

Mégis mi történt Barbival?

A történtek után nagyon aggódnak az énekesnőért.

Forrás: illusztráció / Instagram

Rémisztő dolog történt karácsony előtt Opitz Barbival! Állítólag a fiatal énekesnő csütörtökön vonattal indult el Kókára a barátjához, Alberthez, és sokáig elérhetetlen volt. Opitz Barbi testvére szerint a fiú életveszélyesen megfenyegette az énekesnőt, ezért a rendőrséget is értesítették.

Nem sokkal később kiderült, hogy Barbi előkerült, szerencsére sértetlenül, ám az ügy részletei még mindig elég ködösek. Az biztos, hogy a lány telefonja még mindig ki van kapcsolva, az Alberttel közös képek pedig eltűntek az Instagram-oldaláról. Eltűnése után egyébként Barbi egy karácsonyi fotóval jelentkezett, amin egy szépen feldíszített fánál ül.

A képhez csak úgy özönlöttek a kommentek, rengetegen fejezték ki aggodalmukat a történtek miatt, és sokan attól félnek, újra megtörténik a baj.

"Remélem jobban vagy a történtek után."

"Mit ér a nagy fa, ha boldogság a fa alatt sehol sincs....."

"Amikor láttam a hírt,  nagyon megijedtem, de hála istennek semmi bajod nem lett (testileg, lelkileg gondolom megviselt)."

"Nagyon vigyázz magadra, nehogy ez újra megtörténjen."

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el az énekesnő profilját, aki azóta még nem jelentkezett. Biztos időbe telik neki, amíg feldolgozza a történteket.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában