Bulvár

2023.07.06. 06:31

Új szerelem Muri Enikő életében

A nyíregyházi énekes biztos benne, hogy Botival sok szuper élményben lesz részük.

A Sugarloaf énekesnője, Muri Enikő váltott – és milyen jól tette! A sorsfordító döntésről nemrég közösségi oldalain is beszámolt. Mint írja, egyre többet próbál a Madách Színházban, ahol Boleyn Anna szerepében láthatja majd a közönség a Six című produkcióban, így gyakran kell autóba ülnie. A kocsikázásnak megvannak az árnyoldalai, ilyen a dugó és nem utolsósorban a borsos parkolási díj, ezért Enikő alternatív megoldást keresett.

Első a biztonság

„Tavaly próbáltam ki először a rollerezést, remegett kezem-lábam, mert féltem rajta. Aztán, mikor már egy kicsit bátrabb lettem, élveztem, hogy két keréken gurulok” – árulta el a nyíregyházi énekesnő, aki nemrégiben komoly döntést hozott és beszerezte Botit, az elektromos rollert. „Örök hűséget fogadtunk” – jegyezte meg egy szmájli kíséretében, és mivel tudja, hogy a biztonság az első, hozzátette: hamarosan beszerzi a védőfelszereléseket is.

Muri Enikő és új szerelme, Boti, az e-roller
Fotó: az énekes archívuma

Egyelőre várat magára a KRESZ-módosítás, ami szabályozza az elektromos rollerek használatát. Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár májusban úgy fogalmazott: „az elektromos rollerekre vonatkozó KRESZ-módosítás szerint a 25 kilométer per órás végsebességű rollerek kerékpárnak minősülnének, az ennél gyorsabbak pedig segédmotoros kerékpárnak”.

Az elektromos rollerekre vonatkozó szabályozás illeszkedni fog az uniós nagyvárosokban már életbe lépett formulához. 

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában