Hüha!

2023.08.05. 16:16

Szabó Zsófi Danny DeVito hasonmásával randizik?

Egy dúsgazdag szír férfival hozták hírbe Szabó Zsófit, aki állítólag Danny DeVito színész hasonmása. A műsorvezető megfogadta az év elején, hogy idén nem lesz szerelmes, de a rejtélyes férfi már a sokadik vélt vagy valós udvarlója.

Szon.hu

Forrás: Instagram

Szabó Zsófi még csak 34 éves, de már túl van egy váláson: kisfia édesapjával, a Nyíregyházához kötődő Zsolttal 2021 januárjában jelentette be, hogy négy és fél év után külön folytatják az útjukat. Azóta Zsófit eljegyezte az elismert úszóedző, Shane Tusup, de ezt egy eljegyzést végül felbontotta.

Bár év elején megfogadta, hogy idén már nem esik szerelembe, az elmúlt hónapokban számos hírességgel boronálták össze: korábban kollégájával, Miller Dáviddal hozták hírbe, de a focista Szoboszlai Dominik társaságában is bulizott már felszabadultan, ezzel megindítva a találgatásokat - írja a Bors.

Most egy népszerű fórumon meglepő információt osztott egy felhasználó:

Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az odalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új szír származású idősebb úr az oka. Van ahová magángéppel repül, van ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo", akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel, mert ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata

– tálalt ki a bennfentes.

 

– Mondanám, hogy meglep ilyeneket olvasni róla... De hát nem... 

 

– így szólt az első hozzászólás a bejegyzés alatt, míg többen aranyásónak nevezték a fiatal anyukát. Egy másik kommentelő pedig tudni véli, hogy egy neves óramárka tulaja a kiszemelt illető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában