Celeb

2023.11.02. 07:31

Szinte már extrém, ami Nemazalány körül történik: pajzán üzenetekkel bombázzák

Egyenesen ostromolják az udvarlók a nyíregyházi énekesnőt.

Szon.hu

Fotó: MW-archív

Nincs abban semmi különleges, hogy férfiak hada rajong egy előadónőért, de ami Nemazalány körül történik, már szinte extrém: az énekesnőt férfiak tömege bombázza pajzán üzenetekkel - írta a Bors.

Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány a múlt héten jelentette be, hogy másfél év után szakított a kedvesével, Szlépka Armanddal. A párost jól ismerhetik a televíziónézők, hiszen számos TV2-es produkcióban szerepeltek, egyebek között ők nyerték meg az Ázsia Expressz harmadik évadát. A reality győzelem úgy tűnt, megerősítette a kapcsolatukat olyannyira, hogy bátran elvállalták a november hatodikán induló Párharc című műsorban is a szereplést, ahol párosok versenyeznek majd.

Szakítás 

A műsort nyáron már leforgatták, a hivatalos sajtótájékoztatón azonban, ahol többek között azt jelentették be, hogy mikor kerül képernyőre a szórakoztató sorozat, Nemazalány kiállt és közölte, Armanddal befejezték a közös útjukat. A hír mindenkit meglepett, hiszen a külső szemlélők számára úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük. A látszat viszont csalt... Fanni és Armand azt nyilatkozták, hogy a jövőben barátok maradnak, az énekesnő arcán azonban látszott, hogy nagyon megviselte őt az elválás. 

Kapós lett 

Az elválás híre futótűzként terjedt a lány hivatalos közösségi oldalain, ahova azóta elképesztő mennyiségű – hogy is lehet finoman leírni – udvarló üzenet érkezik. A férfiak szinte vérszemet kaptak, Nemazalány bármilyen fotót kitehet magáról, a kommentszekció azonnal ostromra indul... Nem is akármilyen stílusban. Hogy a rajongók miért gondolják, hogy az ilyen vagy ezekhez hasonló szövegek célba érnek, az talány, mindenesetre nem engednek a nyomásból, válogatás nélkül szórják a hozzászólásokat. Ezekből válogattunk egy keveset:

"Tuti brutál jó lehet Fanni az ágyban"

"Amióta mindenki tudja hogy szingli vagy most nem fognak békén hagyni"

"Fullos baba"

"Szia Fanni! Tényleg szakítottatok ? Nagyon szép vagy!"

"Nagyon gyönyörű szép vagy"

Az énekesnő egyelőre nem reagál ezekre a megkeresésekre, de a tűzrőlpattant személyiségét ismerve nincs kizárva, hogy egyszer elszakad nála a cérna... Vagyis az udvarlóknak már nem sok idejük van kitombolni magukat a Fanni közösségi oldalain.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában