Bulvár

2023.12.20. 10:42

Opitz Barbinak most kitálal! Durva, miket kellett átélnie

Egy rendkívül mániákus és extrém férfival volt dolga az énekesnőnek, nagyon hosszú ideig.

Szon.hu

Forrás: ripost.hu

Minden celebnek, hírességnek szembe kell néznie a ténnyel: vannak rajongóik, akik minden lépésüket figyelik. A legtöbbször ez jó értelemben történik, de amikor az imádat átmegy mániába, na ott már baj van. Ezzel a ténnyel kellett, hogy szembesüljön Opitz Barbi is, akinek őrült követője már majdnem odáig ment, hogy a szomszédjába költözött.

Vannak extrém esetek. Volt például egy 23 éves békéscsabai fiú, aki Pestre feljárkált a koncertjeimre. Minden fellépésemen ott volt. Volt egy nap, amikor Pesten és Nyíregyházán is felléptem, ő mindkettőre eljött, majd hazáig követett. Tudta a címem, mivel előtte ő már lekövette azt

 - vallotta be az énekesnő.
Elárulta, olyan is volt, hogy a férfi 100 szál rózsával várta őt egy reggel. De ha ezzel még nem mutatta volna ki kellőképp gyengéd érzelmeit Barbi iránt, akkor még ott volt az, hogy úgy viselkedett, mint egy féltékeny szerelmes. 

Fellépés után jöttek oda hozzám fotózkodni a fiú rajongók, ő meg arrébb lökte őket, már azt hittem verekedésbe kezd

Mániája odáig ment, hogy Barbi ikonikus göndör fürtjeit a saját kocsijára festette, illetve az ő összes gyermekkori plüssét egy zacskóban összegyűjtötte és neki ajándékozta azt.

Még a sofőrömnek is vett egyszer ajándékot!

 - emelte ki Barbi.

Sőt olyan is volt, hogy húsvétkor otthon voltunk vidéken, erre ő jött a pesti lakáshoz és az ajtó elé lerakott csokinyuszikat, egyéb ajándékokat, vasrózsát.

Vannak tehát esetek, amikor a hírnévnek bizony komoly hátrányai is vannak. Opitz Barbi ezzel pedig keményen szembesült ennek a fiúnak köszönhetően. - olvasható, és látható a ripost.hu oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában