Celeb

2024.02.10. 10:48

Opitz Barbi újra összejött az exével?

A közeli ismerős szerint az énekesnő újra összejött volt kedvesével, akivel meglehetősen viharos volt a kapcsolata. Opitz Barbi egyelőre nagyon óvatosan fogalmaz - írta a Bors.

Szon.hu

Forrás: MW-archív

Korábban beszámoltunk arról, hogy Opitz Barbi újra szerelmes.  A sonkádi énekesnő maga szólta el magát egy eseményen, ám egyelőre meglehetősen óvatosan fogalmazott, ami érthető, hiszen korábban nem egyszer csalódott a szívügyeket illetően - írta a Bors.

− Igen, van barátom, de egyelőre a magánéletemről nem szeretnék bővebben beszélni. Annyit mondhatok, hogy számomra akkor igazán vonzó egy férfi, ha feltétel nélkül szeret, ha egyben a barátom is tud lenni. Az is fontos, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Ezek mellett olyan fontos szavakat tudnék még felsorolni, mint az empátia és az együttérzés - árulta el a Ripost kérdésére Opitz Barbi.

Megtörte a csendet a barát Opitz Barbi szerelmi életéről

A cikk megjelenése után jelentkezett a lapnál Opitz Barbi egyik régi ismerőse, aki elmondása szerint jelenleg is gyakran beszél az énekesnővel, amikor pedig idejük engedi, találkoznak. A neve elhallgatását kérő barát arról számolt be, hogy Barbi kedvese ismét Serleg Albert, az az exe, akivel éveken át élt roppant viharos, se veled, se nélküled kapcsolatban, és akivel tavaly novemberben szakított.

Akkor még úgy tűnt, végleg.

Barbi most nagyon boldog, és én is bízom benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára, és saját magát helyezze az első helyre. Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad

- nyilatkozta a Ripost-nak a bennfentes, aki azonban ennél többet nem szeretett volna elárulni Barbi és Albert közös történetének fejleményeiről.

Azt persze csak Barbi tudhatja, hogy mikor szeretne a nyilvánosság elé állni a fejleményekkel, már persze ha egyáltalán tervez hasonló lépést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában