Bulvár

2024.05.22. 09:26

Majd' belehullik a pudingos piskóta a sonkádi sütibaba fedetlen kebleibe

Opitz Barbi egyszerűen megőrjíti a rajongókat.

Szon.hu

Opitz Barbi szexi fotót tett közzé

Forrás: Fotó: Nagy Zoltán

Jelenleg Opitz Barbi-lázban ég Magyarország. Évek teltek el azóta, hogy berobbant, ám sikere azóta is töretlen. S hogy ezt minek köszönheti? Elsősorban természetesen fantasztikus tehetségének, nagyszerű énektudásának, kiváló zenei adottságainak. Sorra dobja ki a minőségibbnél minőségibb dalokat, amelyekre egy egész ország táncol, és amelyeket egyszerűen nem lehet megunni. Ezen túl azonban van még valami: Barbi utánozhatatlan stílusa. Dús hajával és különleges arcával olyan megjelenést biztosít, amit nem lehet elfelejteni egykönnyen. Karakteres a megjelenése és a stílusa, éppen ezért ő ma Magyarország egyik elsőszámú sztárja. Ugyanakkor nagyon szexi is.  

Opitz Barbi bizony szereti megmutatni a népnek, hogy milyen csodás adottságokkal áldotta meg a Jóisten. Ám nemcsak a szép hangjával, hanem mutatós küllemével is szereti a nagyközönség előtt büszkélkedni. A legújabb insta-posztjában például egy cukrászdában ül, és süteményt eszik. Ebben persze semmi különleges nincsen, hiszen kinek ne lenne sütizős fotója. Na de ilyen?! 

Zöld kockás, spagetti pántos felsőben ül, alatta pedig nics melltartó. A felsője olyan mélyen dekoltált, hogy szinte a köldökéig ki van vágva, éppen ezért tökéletes rálátást biztosít hatalmas melleire. Mindeközben pudingos piskótát falatozik, amitől nagyon erotikus lesz a fotó. Ennek a rajongók is hangot adtak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában