bulika

2019.05.30. 16:10

Buli buli hátán: ismét érdemes rápörögni a hétvégére

A nyár első hétvégéjén vétek lenne otthon ülni. Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a hétvégén a megyeszékhelyen és környékén?

Május 31., péntek

19 óra: Nyárnyitó teraszparty a Café Noirban

A megyeszékhely belvárosában „összetolnak” három teraszt, hogy egy garantáltan jó bulival indítsák a szezont. A hely, a zene és a folyadékpótlási lehetőség adott, a többi csak rajtatok múlik.

20 óra: Feldolgozások a színpadon

Szereted a Queen dalait? A Móricz Kertben a helyed!

A Queen Forever Tribute Band ad koncertet a nyíregyházi romkocsmában. A zenekar saját bevallása szerint nem a külsőségekre hajt, hanem arra, hogy olyan közel hozzák közönségükhöz a Queent, amennyire csak lehet. A Queen Forever Tribute Band az idén alakult. A közös pont a legendás együttes dalainak szeretete és a közös muzsikálás – profi körülmények között.

21 óra: Nova Prospect a Walk Streetben

Folytatódik a nyíregyházi étterem akusztikuskoncert-sorozata.

A Nova Prospect 2007 áprilisában alakult Kecskeméten. A banda elődje a Booboo’s Punch nevű zenekar volt, amelyben a jelenlegi felállásból Kiss József (gitár), Kiss Dániel (dob) és Schautek Bálint (sampler) szerepelt. A Booboo feloszlása után Pásztóy Balázs (basszusgitár) és Besnyő Gabriella (ének) csatlakozásával lett teljes a Nova Prospect csapata, ami a kor szellemének megfelelően hangszerelt popdalokat játszik. A stílus alapvetően rock/metál, amibe a legváltozatosabb egyéb zenei hatások vegyülnek.

Nova Prospect

Így válik a zene egyszerre kortalanná, másrészről teljesen frissé és modernné. A zenekar játszott olyan neves együttesekkel, mint a Subscribe, Insane, Idoru és a Bikini. Az ABC Tehetségkutatón pop-rock kategóriában 3. helyezést ért el. A Nova Prospect első nagylemeze 2009 februárjában jelent meg Lépj ki az árnyékból címmel.

A korong 12 dalt tartalmaz. Ez év nyarán váltotta Balázst a basszusgitárosi poszton Nagy Zsolt. A zenekar folyamatosan dolgozik a régi és újabb dalok akusztikus verzióin, így unplugged koncertekkel is várja rajongóit.

21 óra: Szezonzáró buli

A nagykállói Rúzs bárban bazi nagy mulatsággal búcsúznak a zárt téri szezontól. Az igényes mulatós esten zenél a Lari-Trió, a buli sztárvendége pedig a Bittó duó. Belépés csak 18 éven felülieknek!

21.30: RealMen-koncert a Szmogban

A nyíregyházi pub visszatérő vendége a zenekar.

Kultikus blues-rock-feldolgozásokkal készül a péntek estére a helyi banda. A RealMen neve garancia az ütős bulira.

22 óra: Magyar buli Peat Jr.-ral

A nyíregyházi Barbizonban péntek éjjel kizárólag a legbulisabb hazai slágerektől döng a táncterem. A lemezjátszók mögé ezúttal az egyik legismertebb magyar DJ-t, Peat Jr.-t állítják be, hogy megfelelő dózisban adagolja a magyar zenéket. Házigazdák: Dezi és Széles.

Június 1., szombat

21 óra: Helló, június!

A nyírlugosi Főnix bárban fergeteges bulival köszöntik a nyarat. A lemezeket DJ Kubi pakolja, aki jó hangulatot és remek zenéket ígér.

22 óra: Latin Party a Mamma Miában

A nyíregyházi szórakozóhelyen szombaton a legforróbb latin ritmusok mozgatják át a bulizókat. Házigazdák: Geczó, Sögő és Viktor.

22 óra: Kő kövön nem marad Ugornyán

A Tisza-parti Beach Party Sátorban gigantikus nyárindító bulira készül a World Is Mine csapata. A hanghullámok hátán érkezik az este során Zareh Kan, Regan, Adam Ajkay, Daniel és Tekk.

Június 4., kedd

19.30: Melounge duo a Bencs villában

A Kindrusz Emese és Fekete Gábor alkotta ének-gitár formációt aligha kell bemutatni Nyíregyházán. Kellemes hangulatú műsorukban az általuk kedvelt előadók dalait dolgozzák fel.

Melounge duó

Repertoárjuk széles, a bossa novától az alternatív rockig, a soultól a trip-hopig minden zenei stílusból szívesen válogatnak. A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött ([email protected] vagy 20/461-4551).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában