nyár

2019.06.08. 15:10

Program, szállás, strand…?

A likeBalaton.hu oldalán rengeteg program közül választhatunk.

A Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön várja a fesztiválozókat

Fogalmad sincs, mit csináljatok hétvégén? Nem tudod, hol fogtok megszállni? Merre van a közeli kisbolt? Akár azt, hogy szakadó esőben is megtartják-e a koncertet? Itt mindent megtalálsz! A likeBalaton.hu oldalán rengeteg program közül választhatunk, sőt azokra is gondoltak, akik csak egy éttermet, egy jó fagyizót vagy éppen szállást keresnek. Baj esetén is nagy segítség az oldal, itt vannak az ügyeletes orvosok, gyógyszertárak, még állatorvost is azonnal találunk. Érdemes a kedvencek közé menteni a linket – likeBalaton.hu –, mert itt tényleg mindent megtalálunk a Balatonnal kapcsolatban.

Elég egyetlen kattintás

A likeBalaton.hu egy geo­lokációs alapú oldal, hogy ne kelljen órákat keresgélni. Elég engedélyezni, hogy például okostelefonunk azonosítsa, melyik településen tartózkodunk, és bekapcsolt GPS mellett máris a közelben lévő dolgokat mutatja. Programot, szállást vagy éppen egy jó strandot, de csak az adott településen. Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy másik településen vagy akár a teljes balatoni régióban nézelődjünk. Az oldalon minden ajánlathoz – legyen az program, strand, étterem vagy akár szállás – megtalálhatóak az útvonaltervezéshez szükséges adatok, melyek alapján egyetlen kattintással elérhető a Google Maps már beprogramozott útvonaltervezője. Nemcsak megoldást kínálnak, oda is vezetnek.


Hétvégi programajánló

A pünkösdi hosszú hétvége annyira gazdag programokban, hogy jól át kell gondolni, hová is menjünk! Mi segítünk ebben, és ne feledjétek, hogy részletes kínálatot találtok a likeBalaton.hu oldalán!

Harley-Davidson Open Road Fest

Június 5–8., Alsóörs

Négynapos motor- és metalünnep a Balaton északi partján: minden karcos zene és motor szerelmese számára kötelező program. A két világsztár, Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe mellett érkezik az Edda Művek, Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall és sokan mások!

Boldog Békeidők Pünkösdje

Június 7., Hévíz

A víg özvegy című nagyoperettet láthatja a közönség a Dunakeszi Szimfonikusok közreműködésével.

Vespa Világtalálkozó

Június 6–9., Zánka

Ezen a hétvégén Magyarország ad otthont a világ vespásainak. Vespa Világtalálkozó Zánkán június 6–9 között. A robogó, ami mára túlnőtte eredeti funkcióját, és annak szerelmesei több ezren gyűlnek össze idén a Balatonnál.

Tihanyi Pünkösdi Pálinka Piknik

Június 7., Tihany

Koncertek, családi programok és gyermekfoglalkozások várják az érdeklődőket, s nem utolsósorban több tucatnyi típusú pálinkával hívogatnak mindenkit a tihanyi Mádl Ferenc térre.

További izgalmas és színes programokért kattints a likeBalaton.hu oldalára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában