Luxus Vivi

2019.06.12. 15:04

„Sportolóként kevésbé nőttek a melleim” – Sokan bántják Luxus Vivit a műmellei miatt, de ő nem szégyenkezik

Vasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni.

Fotók: Instagram

Luxus Vivi egyáltalán nem titkolta soha szépészeti beavatkozásait, és a sértő, negatív kommentek ellenére ő jól érzi magát a bőrében. Büszke a testére, akár a természet adta, akár a plasztikai sebész.

Fotók: Instagram

„Mindig is nyíltan vállaltam, hogy három szépészeti beavatkozáson estem át: a fülemet, a számat és melleimet csináltattam meg. Nem torzítom el a vonásaimat olyan anyagokkal, mint a botox, soha nem is vetemednék ilyesmire. Rendszeresen járok kozmetikai kezelésekre, ezek bárki számára elérhetőek, természetes anyagokból álló beavatkozások” – mondta a Borsnak. Elárulta, nem érdeklik a bántó hozzászólások.

Senkinek nem akarok megfelelni, ha valaki ostoba, azzal nem tudok mit kezdeni.

Jogunk van a saját testünkkel azt tenni, amit akarunk. A fülemet már kiskoromban meg akarta csináltatni anyukám. Sportolóként kevésbé nőttek a melleim, közben pedig két gyermekem is lett. Minden nő, aki gyereket szül, tudja, bizony ez meglátszik a kebleinken. Miért ne érezhetném magam jobban nőként?

A férjemnek is rendkívül tetszenek a műmelleim, nincs ebben semmi, amit szégyellni kellene.

Fontos lenne, ha egymás bántása nélkül, mindenki szabadon, negatív kommentek nélkül dönthetne a teste felett„ – mondta.

Forrás: life.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában