Nyírpazony

2019.07.11. 13:17

Az innen-onnan röpködő korongokra céloztak

Lövések törték meg Kabalás csendjét az elmúlt szombaton, ugyanis a hagyományoknak megfelelően az ottani lőtéren rendezte meg az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tagszervezete a Nyíregyházi Polgári Lövész Egyesület közreműködésével a Milotay Gábor koronglövő emlékversenyt.

Takács Nóra is részt vett az emlékversenyen | Fotó: M. Magyar László

Baráti hangulat jellemezte a versenyt, ami nem véletlen: a megmérettetésen részt vevő hivatásos vadászok és sportvadászok jól ismerik egymást a korábbi versenyekről, a közös vadászatokról és a Vadászkamara megyei szervezete által rendezett egyéb programokról.

Takács Nóra is részt vett az emlékversenyen | Fotó: M. Magyar László

A szervezők négy kategóriában hirdették meg a versenyt: amatőr, profi, női, veterán. A verseny iránt érdeklődő civilek csak ámultak-bámultak, milyen biztos kézzel találták el az innen-onnan felröppenő korongokat a versenyzők, akikre délben ízletes babgulyás is várt.

Eredmények

Profik: 1. Kovács István, 2. Kovács Gábor, 3. Bródi György. Amatőrök: 1. Batári János, 2. Szabó József, 3. Körte Attila. Veteránok: 1. Major Zoltán, 2. Nagy Csaba, 3. Mester Bálint. Hölgyek: 1. Mészáros Petra, 2. Mészáros Tiborné, 3. Takács Nóra. Csapatok:

1. Kálmánházi Nimród Vadásztársaság, 2. Jákó-Team I., 3. Szikra Vadásztársaság, Tiszavasvári

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában