Radar

2019.12.29. 18:33

Nincs lehetetlen!

Vasárnap este a megyeszékhely koncert­radarján tűnik fel a Radar.

Losonczi Péter (gitár), Popomájer Tibor (basszusgitár), Mák István (ének, szöveg), Fagyas Sándor (dob), Rácz Attila (gitár)

A múlt héten Tiszavasváriban tartott ütős rockkarácsonyt, december 29-én, vasárnap 20 órától Nyíregyházán, a Club Hollywoodban csap a húrokba, az év utolsó előtti napján pedig már a fővárosban bizonyítja a kisvárdai Radar zenekar, hogy előtte nincs lehetetlen. Aranylemez lett ugyanis a kisvárdai rockbanda Lehetetlen című albuma, a fiúk december 21-én kapták meg az elismerést. Ez a hónap így kettős ünnepet hordoz számukra, mivel vasárnap este jubileumi nagykoncerttel ünnepli fennállásának 15. évfordulóját a banda a Hollywoodban.

– A Lehetetlen immár a negyedik aranylemezünk. A turnéink alatt jóleső érzéssel nyugtáztuk, hogy a rockmuzsikát szerető közönség – országhatárokon belül és kívül – éppúgy vevő a korábbi, jól ismert dalainkra, mint az új albumunk olykor dallamos és érzéki, olykor nyers és lendületes rockzenéire – nyilatkozta lapunknak Mák István (Maku), a zenekar énekese.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában