Tündérszépek

2020.01.31. 09:32

Béke Frida: „Kicsit tartottam attól, hogy úgy járok, mint Sandra Bullock a Beépített szépségben...”

A tündéri szépség cseppet sem bánja, hogy belekóstolt a szépség­iparba, sok élménnyel gazdagodott.

Béke Frida

Forrás: MW

Fotó: Victoria Perger

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében született, Polgáron él és Tiszaújvárosban tanul. Vonzó, de cseppet sem beképzelt ifjú hölgy, kinek a csillagjegye mérleg, ha megszomjazik, tiszta vizet önt a pohárba, kikapcsolódásként popzenét hallgat, és nemcsak a sportot, hanem a sportszerűséget is nagyra értékeli. Akiről szó van, nem más, mint a 17 éves Béke Frida, a közelmúltban véget ért országos Tündérszépek 2020 versenyünk megyénkbeli helyezettje.

Kellemesen csalódott

– Fantasztikusan éreztem magam a verseny ideje alatt, úgy tavaly decemberben, a 3 napos badacsonyi táborban, ahol a 21 regionális döntőbe került versenytársammal együtt fotózáson, ruhapróbákon, lelki tréningen vettem részt, mint januárban Gödöllőn, itt főleg a koreográfiákat tanultuk. Bevallom, kicsit tartottam attól, hogy úgy járok, mint Sandra Bullock a Beépített szépségben, de kellemesen csalódtam: nyoma sem volt hisztinek, önteltségnek, áskálódásnak a Tündérszépek táborában, egészséges versenyszellemnek, magabiztosságnak és segítőkészségnek azonban igen; sok új barátot szereztem a felkészülés során – mesélte Frida, majd hozzátette: rendkívül hálás a szüleinek, a párjának és a barátainak, akik a verseny egésze alatt mellette álltak – nem ritkán a szó szoros értelmében is.

A bátyja a példaképe

– Érdekes és különleges élmény volt „belekóstolni a szépségiparba”, nem kizárt, hogy megmérettetem majd magam más alkalommal is, egy ideig azonban a tanulásra szeretnék koncentrálni, mert a vizsgákon a tudásomat kell megcsillogtatnom – mondta nevetve a tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium 11. évfolyamos szépsége, akiről az is kiderült: évekig versenyszerűen atletizált, ma is rendszeresen eljár az edzésekre, ahogy a konditerembe is, hogy jó formában legyen.

Kérdésemre, milyen hatással volt a személyiségére az országos verseny, Frida így válaszolt: – Élveztem a reflektorfényt, a kihívást, s mindez alatt rengeteg biztatást és dicséretet kaptam a környezetemtől személyesen és a virtuális térben is, de nem szálltam el a sikerektől, nem tartom magam többnek, mint korábban, szóval ugyanaz a józan, realitás talaján álló, közvetlen és céltudatos lány vagyok, aki mindig is voltam. Példaképem a bátyám, a világ- és Európa-bajnok kajakozó, Béke Kornél, aki számtalanszor bizonyította már önmagának, nekem, sőt, az egész világnak, hogy kellő erőfeszítéssel és kitartással a legnagyobb álmainkat is megvalósíthatjuk!

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában