Nyíregyháza

2020.09.09. 11:07

A járványhelyzet és a vesebetegség is téma

Előadások és sportprogramok helyszíne lesz az erdei tornapálya.

Rehabilitációs napot rendez a hétvégén a Nyíregyházi ILCO Egyesület, az egészségünkkel kapcsolatos előadásokban és sportprogramokban gazdag, jóízű esemény helyszíne az erdei tornapálya lesz.

Pártoló és rendes tagjainkat egyaránt hívjuk, várjuk a szeptember 13-án 9 órakor kezdődő találkozóra, ahol egyesületünk kiemelt együttműködő partnere, az egészségfejlesztési iroda munkatársai egészségi állapotfelméréseket végeznek majd. Az orvosok, nővérek hasznos tájékoztatókkal készülnek, a közös ebédet könnyed sportprogramok követik. Szájmaszk használata kötelező, kézfertőtlenítőről mi gondoskodunk.

Dr. Váradi Zita nefrológus (Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Belgyógyászati Intézet) Sztómával élők és a vesebetegség címmel tart elő­adást, Moravcsik-Kornyiczki Ágota, a nyíregyházi EFI vezetője a veszélyhelyzet alatti tapasztalatokat és a jelen szakmai teendőit összegzi.

Mozdulj Európával!

Egyesületünk a Sztoma Tourral csatlakozik az Európai Sporthéthez, szeptember 19-én kerékpártúrára indulunk Nyíregyháza–Tokaj között. (Az Európai Sporthetet 2015 óta minden évben megrendezik a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében, a nemzetközi esemény­sorozatot az idén szeptemberben 23–30. között tartják szerte Európában.)

Kovács Istvánné

egyesületi elnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában