Fagyasztóhumor

2020.11.30. 15:30

A háziasszony megkérte a férjét, hogy tegye a fagyasztóba a húsokat, hát ez lett a vége...

Nemrégiben a közkedvelt szabolcsi háziasszony, Boros Vali közösségi oldalán egy tag alaposan megmosolyogtatta a többi háziasszonyt: a feleség annak rendje és módja szerint előkészítette a fagyasztásra váró húsokat. Ám az utolsó munkafázisnál a férje is besegített...

Forrás: Facebook / Vali konyhája és kertje / C. Katalin

A szépen kiporciózott húsféleségekre a párja vicces ábrákat és feliratokat rajzolt, hogy később, a felhasználáskor könnyebb legyen majd eligazodni. A végeredményről készült fotók garantáltan mindenkit jobb kedvre derítenek!

Fotó: Facebook / Vali konyhája és kertje / C. Katalin

„Sziasztok kedves csoporttársaim, a fagyasztóba tettem el húsokat ma és megint megkértem a páromat, hogy feliratozza a zacskókat, ezek lettek. Felhívnám a figyelmet a darált disznóhúsokon a húsdaráló igényes ábrázolására, valamint a csirkemellet tartalmazó zacskókon a csirke ábrázolására, ami mutatja a csirke és a mell változását is az idő előrehaladtával... ? A bárány magáért beszél, a rántani való comb ábrázolása szintén” -áll Katalin posztjában.

Fotó: Facebook / Vali konyhája és kertje / C. Katalin
Fotó: Facebook / Vali konyhája és kertje / C. Katalin

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában