Mozaikkereső

2021.01.29. 14:36

Közel 40 millió forint értékű nyeremény talált gazdára napilapjaink előfizetői között

Megyénkből 9263-an küldték vissza a nyereményszelvényt, öten közülük értékes nyereménnyel gazdagodtak.

km

Az egyik keletes nyertes szelvény

Forrás: Penovácz Károly

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 Óra, a Hajdú-bihari Napló, az Észak-Magyarország, a Délmagyarország, a Kisalföld és természetesen lapunk, a Kelet-Magyarország előfizetői vehettek részt.

Közel százezer szelvény

Hűséges előfizetőinknek indítottuk el Mozaikkereső játékunkat, amelyen 19 darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, 19 darab LED-tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj két darab Toyota Yaris Hybrid lesz, az autók a pénteki sorsoláson találnak gazdára. A játékban csak azok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt tavaly decemberben, illetve az idén januárban, és a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, s kitöltve beküldték szerkesztőségünk címére.

Csütörtökön elérkezett a sorsolás várva várt napja, a Mozaikkereső nyereményjátékunk napilaponkénti sorsolását a Napló napilap szerkesztőségében tartották. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan 97 549 darab játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz.

Lapunk előfizetői nagyon aktívak voltak: összesen 9263-an játszottak velünk, közülük öt nyertest sorsoltak ki közjegyző jelenlétében, a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett.

Nábrádra került a kártya

És most következzenek a szerencsések: az 1 millió forint értékű Edenred kártyát a nábrádi Szabó Zsigmondné nyerte, a LED-tv-t a nyíregyháza-sóstóhegyi Valóczki János viheti haza. Az ugyancsak a megyeszékhelyen élő Puskás Mihály laptoppal gazdagodik, az álló porszívó a kótaji Csajka Jánosé lett, a tablet pedig a Szamossályiban élő Nagy Lajosnéhoz kerül. Gratulálunk nekik, telefonon is értesítjük majd őket. Akiknek nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen pénteken gazdára talál a két Toyota Yaris Hybrid személyautó.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában