Strandolás

2021.07.08. 13:24

Szülinapi ajándék volt a családi strandolás

Egyáltalán nem bánták, hogy az ajándék egy kicsit csúszott, hiszen így a forróságban hűsölhettek.

KM

A legnagyobb melegben tudták felhasználni a jegyeket

Fotó: Pusztai Sándor

Bodnár-Csomós Beáta, a férje, Tamás, valamint két lányuk, a 8 éves Bianka és a pici Bettina érkeztek szerdán délelőtt a Parkfürdőbe. Szinte azonnal sikerült egy árnyas helyet találniuk, de Bianka meg sem várta a sátor felállítását, azonnal sietett a vízbe.

Gokart és sétarepülés

A család lapunk jóvoltából, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. segítségével tölthette a napot a strandon: gyermeknapra kérték tőlünk a belépőket.

A Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online közös akciójában több kívánságot is teljesítettünk: volt, aki gokartozott, mások sétarepülőzhettek, egy család a Nyíregyházi Állatparkot nézhette meg. Bea azt kérte, hogy Biankával elmehessenek strandolni, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. pedig felajánlott nekik egy családi belépőt – köszönet érte!

A nyerteseink nem bánták, hogy csúszott az ajándék, ugyanis így a legnagyobb kánikula idején mártózhattak meg a hűsítő vízben, ráadásul éppen tegnap ünnepelték Bianka születésnapját.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában