Kerékpár

2023.10.17. 09:48

A Zemplénben kerekeznek

Újból nyeregbe pattanhatnak a kerékpározás szerelmesei.

Miklós István

Ötvenöt kilométer vár a lelkes kerékpározókra

Forrás: Illusztráció: Alapítvány

 – Mivel beköszöntött az ősz, színesednek a falevelek, közös bringázásra hívjuk a két kerék szerelmeseit a zempléni hegyekbe. Ezúttal Tolcsvára gurulunk, ahol látogatást teszünk a Bormúzeum és Borászati Kultúra Házában, valamint a Hélia-D Herba-kastélyban, aminek udvarán gyógynövény- és szépségkert van – tette közzé legújabb programját a Zöld Kerék Alapítvány. 

Közeleg a határidő 

A kerékpározás szerelmesei már megszokott módon a nyíregyházi Kossuth térről indulnak majd útnak legújabb túrájukra október 21-én reggel 8 órakor. A közepesen nehéz távon a résztvevők ötvenöt kilométert tesznek majd meg kerékpárutakon és kis forgalmú közúton, a Nyíregyháza–Nyírtelek–Rakamaz–Tokaj–Bodrogkeresztúr–Szegi–Szegilong–Olaszliszka–Vámosújfalu–Tolcsva útvonalon – osztotta meg a részleteket az alapítvány. Hozzátették: a hétvégi túrára, ami a Tekerj a Zöldbe! Programsorozat része, október 19-éig várják az érdeklődők jelentkezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában