Újfehértó

2019.10.10. 20:58

A magos minőség újfehértói ünnepe

Magosan az egyik legjobb a szegmensében az újfehértói Pa-Comp Kft., ez az eltelt negyedévszázadban bebizonyosodott.

Debrecen, 2019. október 10. Az élelmiszergyártással és csomagolással foglalkozó Pa-Comp Kft. 25 éves jubileumi ünnepsége keretében átadott új csomagológépei Újfehértón 2019. október 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt

Papp Krisztián ügyvezető beszédében kitért a kezdetekre is: – Amikor 1993-ban megalakult a cég, a szüleim aligha gondoltak arra, hogy több mint 25 évvel később ilyen szintre jutunk. Most azt ünnepeljük, hogy egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk a mintegy 200 millió forintos, komplex technológiai fejlesztésnek köszönhetően. Sok próbatételen mentünk keresztül, amik megerősítettek bennünket. Büszkék vagyunk az öcsémmel arra, hogy tovább vihetjük a száz százalékosan családi vállalkozást. Hálás feladat a termelés, amit szívvel-lélekkel végzünk.

Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő gratulált a Papp családnak: – Az alapító Papp Sándor Dezső az év vállalkozója lett az országban, ami önmagáért beszél. Rengeteg erőfeszítés vezetett odáig, hogy piacvezetők legyenek.

Román István kormánymegbízott elismerően szólt arról, hogy a Pa-Comp Kft. sok munkahelyet teremtett, mertek vállalkozni és sikeresek lettek.

Dr. Nagy István agrárminiszter kijelentette: – A siker kulcsának az a közösség számít, ami ezt a családi vállalkozást körülöleli. A szlogenjük az: „magos minőség”. Ezért azt kívánom, hogy a „magos” ég szabjon határt nekik!

KM

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában