autóipar

2019.10.22. 16:31

Különdíjat ért a szoftverük

Dögei cég kapta az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás egyik különdíját.

A Hungexpo az idén hetedik alkalommal rendezte meg az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást.

Három testvér alapította

Ezúttal 15 ország 200 kiállítója mutatta be termékeit, innovációit. A négy magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég, köztük beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek is jelen voltak.

A rendezvényen átadták a Hungexpo Zrt. Automotive Hungary Innovációs Termékdíj pályázat elismeréseit, a dögei székhelyű High Quality Support and Consult Kft. a saját fejlesztésű Company Operations System rendszerért különdíjat kapott.

A szoftver általános és autóipari minőségirányítási rendszer felügyeletére és karbantartására szolgál. A kft.-t három dögei testvér, Révész Roland, Attila és Szabolcs alapította, a cég országos szinten kínál mérnöki szolgáltatásokat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában