Nyíregyháza

2020.09.27. 14:00

Ez jó promóció a cégnek

Hét hónap alatt 2 millió 200 ezresre sikerült feltornászni a látogatottságot.

Dr. Nagy Ádám helyettes államtitkár, Melles Maximilián, a Promotions Media Kft. ügyvezetője, Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke,Széchenyi Krisztián, valamint Széchenyi Márk | Fotó: Papp József

A napokban adták át Budapesten, a Nemzeti Múzeum dísztermében Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 díjakat. A díjat még 2015-ben hozta létre a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, hogy a családi hagyományt követve elismerje és felkarolja azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel nemcsak a saját, hanem a nemzet boldogulását is szem előtt tartják – hangzott el a napokban megtartott fővárosi átadóünnepségen.

A rendezvényen nyíregyházi sikernek is örülhettünk, a Promotions Media Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Melles Maximilián ugyanis az innovációkategóriában átvehette Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 díjat, ami azért is nagy szó, mert a díjat fennállása óta először nyerte meg nyíregyházi vállalkozás.

Szakmai alapon

– A Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal évek óta együtt dolgozunk, így például a Történelmi Magyar Családok Emléknapja megszervezésében is kivesszük a részünket. Az alapítvány kezdeményezéséhez az évek során az Információs és Technológiai Minisztérium is csatlakozott, így nem is kell mondani, hogy Az Év Széchenyi Vállalkozása díjak odaítélései komoly szakmai alapokon nyugszanak – mondta lapunknak a Promotions Media Kft. ügyvezető-tulajdonosa, akitől megkérdeztük: szerinte minek köszönhető, hogy az innovációs kategóriában nekik ítélték oda az elismerést?

Dr. Nagy Ádám helyettes államtitkár, Melles Maximilián, a Promotions Media Kft. ügyvezetője, Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke, Széchenyi Krisztián, valamint Széchenyi Márk | Fotó: Papp József

– A vállalkozásom a marketingtevékenység és a rendezvényszervezés mellett egy weboldalt is működtet, a promotions.hu-t. Az oldalon a kulturális életből, valamint a szórakoztatóiparból igyekszünk különféle hírekkel, érdekességekkel szolgálni, de emellett saját tartalmakat is előállítunk. Hét hónap alatt az addigi 200 ezres látogatottságot sikerült 2 millió 200 ezres látogatottságra feltornászni, ami nem kis dolog – tudtuk meg az ügyvezető-tulajdonostól.

Jelentős kihívások

A budapesti díjátadón Nagy Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára elmondta, hogy „Széchenyi István korához hasonlóan most is jelentős kihívásokkal áll szemben az ország, amelyek összefogást és fokozott figyelmet kívánnak mindenkitől”.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában