Ingatlanbazár

2023.09.30. 07:00

Nyíregyházán 4 szintes(!) ház eladó

Szon.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ingatlanhirdetések között találtunk egy olyan házat, amely szintenként 100 négyzetméteres, és ebből van 4 van. A hozzá tartozó telek nem nagy, cserébe le van térkövezve, így fűnyírót sem kell vennie. A földszinten van egy kétállásos garázs, ráadásul egy működő üzlethelyiség is. Ha nagy a család, vagy nem szeretne távol lenni a munkahelyétől, mindenképpen ajánljuk, hogy nézze meg ezt az ingatlant. 

 

“Nyíregyházán, a Jósaváros peremén eladó tégla építésű, 4 szintes, összesen 400 m2 alapterületű ikerházi ingatlan, berendezéssel együtt. A telek 312 m2, nagyrészt térburkolattal fedett. Lakás céljára és befektetésnek is egyaránt ajánljuk. Tömegközlekedéssel és autóval közúton könnyen megközelíthető. A városrész minden szolgáltatása közel van. Orvosi rendelők, gyógyszertárak, iskolák, óvodák, üzletek és az egyetem pár perces sétával elérhetők. A természetkedvelőknek az erdő közelsége kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Az épület alápincézett, a földszinten kétállásos garázs, működő üzlethelyiség és a lakás bejárata, az első és második emeleten a lakótér található. A második emeleti helyiségek részben befejezésre várnak, az alaprajzi elrendezés igény szerinti módosítására van lehetőség . Az épület klimatizált, gázfűtéses, a második emeleten kandalló került beépítésre.”[...]

További lakások, házak és lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában