Nyíregyháza

2023.10.09. 18:15

A vadászat és a gasztronómia kapcsolata

Szon.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Pincér és Szakács Mester Szakmai Tagozata a vadászat, a turizmus és a gasztronómia kapcsolatáról szervez tanácskozást október 11-én, szerdán 14 órától, az iparkamara nagytermében.

Az érdeklődők egy prezentációt láthatnak a vadászat, a turizmus és a vendéglátás kapcsolatáról – Polonkai Miklós szaktanár, vadgazdálkodási mérnök, Szakács Pál szakoktató, Schnitta Életmű-díjas éttermi mester prezentálásában, bemutatkozik a Dobogó Pincészet bemutatása és a Nativus Vadhúsfeldolgozó termékeinek kóstolására is lehetőség nyílik – tájékoztatta lapunkat a vármegyei kereskedelmi és iparkamara.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában