Gazdasági visszatekintő 2023

2024.01.12. 13:00

Hadiárvák táboroztak ősszel Fényeslitkén

Szon.hu

Mártha Mihály Tibor polgármester

Fotó: MW-Archív

Fényeslitkére látogattak 2023. szeptemberében azok az ukrán fiatalok, akik egy hétig táboroztak vármegyénkben, illetve a régióban. A húsz fiatalból és négy kísérőből álló csoport meglátogatta a fényeslitkei East-West Gate terminált, ahol Tarcsa Caba termináligazgató köszöntötte a gyerekeket. Röviden bemutatta az intermodális átrakót, beszélt az egyedülálló 5G-s technológia előnyeiről, ahogy az átrakást végző óriásdaruk működését is felvázolta.

– Igyekszünk kivenni a részünket a társadalmi felelősségvállalásból, ez a nap is ennek a része – fogalmazott lapunknak Tarcsa Csaba.

– A gyerekek és a kísérőik már jártak a nyíregyházi élményfürdőben és az állatparkban, és vár rájuk még egy LEGO-gyárlátogatás is. Voltak már a kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumban, hamarosan ellátogatnak Vásárosnaményba és Tokajba. A programok között szerepel még egy tiszai hajózás, bográcsozás, szalonnasütés, városnézés – sorolta a változatos programokat Mártha Mihály Tibor, Fényeslitke polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában