Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.08.24. 09:30

Segédmotorral került bajba az 53 éves baktai férfi – Őrizetbe vették

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2021. augusztus 23-án Nyírkércsen egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő 53 éves baktalórántházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt az általa vezetett járművel a közúti forgalomban, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. augusztus 23-án Tiszamogyoróson vontak intézkedés alá egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezető engedéllyel, ezért engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. G. 36 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. augusztus 22-én este Bökönyben egy családi ház udvaráról tulajdonított el egy biciklit. A rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül Geszteréden elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Az elkövető kihallgatása alatt beismerte tettét. A rendőrök az ellopott kerékpárt visszaadták a tulajdonosának.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában