Sziréna

2021.09.20. 17:00

A 37. hétvégén történt

2021 harminchetedik hétvégéjén harmincegy segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.

Pénteken, két személygépkocsi ütközött a 41-es számú főútvonalon Rohodnál. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt.

Ramocsaháza és Nyírkércs között az útra dőlt fa, amely akadályozta a forgalmat. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Kishaszongépjármű hátsó kerekei szakadtak ki Vásárosnaményban, az Ilki úti vasúti átjárónál és a jármű akadályozta a közúti forgalmat, valamint a vasúti átjárót biztosító sorompó működését. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók olajemelő és kéziszerszámok segítségével a gépjárművet eltávolították az úttestről.

Szombaton, személygépkocsi égett teljes terjedelmében Ramocsaházán. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be és fékezték meg a lángokat.

Kanyarodás közben kitört egy személygépkocsi kereke Demecserben, a Szabolcsvezér úton és a jármű akadályozta a forgalmat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kézi erővel szüntették meg a balesetveszélyt.

Szarvast gázolt el egy személygépkocsi a 41-es számú főúton Nyíregyházánál. A város hivatásos tűzoltói a jármű áramtalanítását végezték el.

Vasárnap, kerítés betonoszlopai közé szorult egy nagytestű kutya Nyírbátorban, a Görögtemető utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók mentőkötél és kéziszerszámok segítségével szabadították ki az állatot, majd átadták gazdájának.

Burgonyaszedő kombájnba szorult egy ember lába Nagycserkeszen. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szabadították ki a sérültet, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Két személygépkocsi ütközött Újfehértón. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában