Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.09.14. 09:32

Nagykállóban elfogták és őrizetbe vették a 19 éves nőt

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Nyíregyháza Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 13-án Nagykállóban elfogták L. V. 19 éves budapesti lakost. A nő ellen a Mátészalkai Járásbíróság rablás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött nőt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 13-án vontak intézkedés alá egy lassú járművel és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedő tyukodi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a járműszerelvénnyel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyházán intézkedtek egy 16 éves rohodi lakossal szemben 2021. szeptember 13-án késő délután. A fiú az egyik középiskola előtt ittas állapotban kötekedett, kiabált, amit a rendőrök intézkedése, többszöri felszólítása ellenére is folytatott, és még őket is verekedésre hívta fel. Az egyenruhások rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában