prostitúció

2021.11.08. 14:26

A nyíregyházi nyomozók vetettek véget két kállósemjéni férfi luxuséletének (fotók, videó)

A fényűző életet prostituáltként foglalkoztatott nők keresete biztosított számukra.

Fotó: rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kitartottság és prostitúció elősegítése bűntettek megalapozott gyanújával folytat nyomozást B. Gy. 27 éves és B. B 26 éves kállósemjéni lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a két férfi éveken át élt abból, hogy nőkkel színlelt párkapcsolatot alakítottak ki, akiket miután bizalmukba férkőztek, rábírtak arra, hogy prostitúciós tevékenységet végezzenek, és az abból származó bevételük jelentős részét nekik adják. A nők keresetéből B. Gy. és B. B. saját megélhetésüket finanszírozták, anyagi jólétük megteremtésére fordították, és teljes egészében felélték. A gyanúsítottak internetes oldalon hirdették a nők szolgáltatásait, de szervezték a külföldre szállításukat, és biztosították a szálláshelyüket is. Elfogásukig mindkét gyanúsítottnak külföldön is több nő dolgozott, akik keresetüket szinte teljes egészében nekik adták.

A nyíregyházi nyomozók B. Gy.-t kállósemjéni otthonában a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével, B. B.-t Budapesten a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak a segítségével fogták el 2021. november 2-án. A rendőrök a gyanúsítottaktól készpénzt, nagyértékű autókat, ékszereket, és elektronikai berendezéseket foglaltak le, amelyeket a bűncselekmények elkövetéséből származó vagyonból vásároltak.

A rendőrök a két férfit kitartottság bűntette és más bűncselekmények gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztésükre, valamint az ügyészség indítványára az illetékes bíróság elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában