Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.12.17. 10:22

Ezért körözték a két Szabolcs megyei férfit

Egy napon fogta el őket a rendőrség.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő ibrányi lakossal szemben 2021. december 16-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezetéstől a Nyíregyházi Járásbíróság jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő győrteleki lakost 2021. december 16-án. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 16-án elfogtak egy nyíregyházi lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt az illetékes bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 16-án elfogtak egy nyírmihálydi lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A férfi ellen azért volt körözés elrendelve, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában