Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.03.29. 16:05

Túlsúlyos járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból a Szabolcs megyei rendőrök

A külföldi járművezetőt a szabálytalanság megszüntetésére, és közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Forrás: Rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2022. március 27-én az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy román honosságú járműszerelvényt, amelynek vontatmányán a sofőr egy mikrobuszt szállított. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya jelentősen meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, valamint azt, hogy az utánfutó egyik tengelyéről egy kerék hiányzott. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, tovább haladását a szabálytalanság megszüntetéséhez kötötték, és 550.000 forint közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a román állampolgárságú járművezetőt.

Forrás: Rendőrség

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket. Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: Rendőrség

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában