Baleset

2022.07.31. 13:19

Házastársak haltak meg a szörnyű balesetben! (fotók)

Egy házaspár vesztette életét abban a közlekedési balesetben, ami vasárnap dél körül történt a 41-es főúton.

Fotó: Bordás Béla

A helyszíni értesülés szerint egy Kawasaki motoron haladtak, amikor eddig tisztázatlan okból nekiütköztek egy kisteherkocsi oldalának. 

A balesetben a motorosok életüket vesztették, a teherjármű utasát életveszélyes sérüléssel vitte kórházba a mentő. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot a körülmények tisztázására.

 

A rendőrség közleménye

 

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 14 óra 55 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2022. július 31-én 11 óra 24 perckor a 41-es számú főúton Leveleknél. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros összeütközött. A baleset következtében a motorkerékpár 59 éves vezetője és 53 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, további egy embert a mentők kórházba szállítottak.

A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett befejezték, az útlezárást 14 óra 55 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A baleset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában