Katasztrófavédelem

2022.08.10. 10:16

Bárány esett a kútba Kisvarsányban, megmentették

Fotó: Shutterstock

Kedden az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Nyárfa ágai szakadtak le és veszélyt jelentettek a forgalomra a Mándok és Benk közötti úton kedden. A záhonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével az ágakat eltávolították.

Öt méter mély kiszáradt kútba esett egy bárány Kisvarsányban tegnap. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével az állatot kiemelték és átadták tulajdonosának.

Személygépkocsi égett Aranyosapátiban kedden. A vásárosnaményi önkormányzati és az aranyosapáti önkéntes tűzoltók vonultak a tűzesethez, két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Hatvan négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében Nyírbátorban, a Deák Ferenc utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltói avatkoztak be a tűzesetnél, két gyorssugárral.

Ezer négyzetméteren lángolt a száraz fű Nyírkátán. A mátészalkai hivatásos tűzoltók számolták fel a tűzesetet kéziszerszámokkal.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában