Bűnügy

2022.08.17. 09:23

Nyírbátorban fogták el a fiatal, móri nőt - ezért vették őrizetbe

Rendőrségi hírek megyénkből.

Fotó: Shutterstock

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 47 éves tiszadadai lakos ellen. Az eljárás adati szerint a férfi 2022. augusztus 16-án a vele szemben elrendelt ideiglenes távoltartás szabályait megszegte azzal, hogy a volt élettársával közös házukhoz ment. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai Nyírbátorban elfogtak egy 28 éves móri lakost 2022. augusztus 16-án. A nő körözését a Móri Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg és azokat a Székesfehérvári Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 31 éves ópályi lakost 2022. augusztus 16-án. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 16-án Mátészalkán fogtak el egy körözés alatt álló győrteleki lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt, a Szigetszentmiklósi Járásbíróság tartási kötelezettség elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot, valamint a Mátészalkai Rendőrkapitányság azért adott ki ellene körözést mert a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a 29 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában