Határrendészet

2022.08.10. 09:26

Toboroznak a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai is

Lakossági fórumokon adnak tájékoztatást a szerződéses határvadász szolgálatról.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Záhonyi Határrendészeti Kirendeltségének munkatársai is toboroznak az illetékességi területükhöz tartozó településeken. Toborzó fórumokon tájékoztatják az egybegyűlteket a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe szerződéses határvadásznak történő jelentkezés lehetőségéről, a szolgálatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, az illetményről és az egyéb juttatások mértékéről.

A megyei rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is fogadja a jelentkezéseket, miközben azok számára, akik már korábban benyújtották kitöltött jelentkezési lapjukat a felvételi eljárás egészségügyi-pszichikai és fizikai alkalmassági vizsgálatai is megkezdődtek.

A hamarosan induló szerződéses határvadász-képzés gördülő rendszerben zajlik majd, a felvételi eljárást sikeresen teljesítő jelentkezők számára.

Bővebb tájékoztatás itt érhető el: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#Záhony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában