Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.01.01. 16:09

Gyerek kezében robbant fel a tűzijáték Petneházán

Több tucat embert állítottak elő az év utolsó napján.

2222709455

Fotó: gianni31 joker

Pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt 2022. december 31-én 12 óra és 2023. január 1-jén 6 óra között 18 esetben 17 személlyel szemben indított eljárást a rendőrség országszerte. Ezen termékek felhasználásához kapcsolódóan 4 súlyos és 6 könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására.

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében Petneházán szintén egy gyermek sérült meg, akinek a kezében robbant fel egy pirotechnikai eszköz, míg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Bódvaszilason egy férfi gyújtott meg egy tűzijátékot, amely égési sérülést okozott. Valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek.

Miskolcon szintén tűzijáték szabálytalan használata miatt kiégett egy lakás, az érintett társasház több lakójának el kellett hagyni otthonát. A tüzet okozó férfi ellen közveszélyokozás miatt indult büntetőeljárás.

Szilveszter este, valamint az újév első óráiban a rendőrök összesen 46 főt állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálat.

 

Címkék#Petneháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában