Baleset

2023.07.14. 19:24

Súlyos baleset történt Virányosnál - Mentőhelikopter is érkezett! (Fotók)

A 38-as főúton történt a baleset.

Szon.hu

Forrás: Szabolcs Trafi/ Útinfó

Frissítés:

Zavartalan a forgalom a 38-as számú főúton

A rendőrök a helyszínen a szemlét befejezték, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk,  2023. július 14-én 17 óra 30 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Tiszanagyfalun.

A rendőrök a baleset helyszínelését félpályás útlezárás mellett befejezték, az útlezárást 19 óra 48 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

---------------------------

Kihajtott egy autó elé a biciklis

A péntek délutáni virányosi balesettel kapcsolatban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a következőkről tájékoztatta szerkesztőségünket:
Péntek délután 17.30 órakor egy tiszanagyfalui férfi kerékpárjával kihajtott a főútra egy személygépkocsi elé. A jármű már nem tudott időben megállni, és elütötte a biciklist, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A figyelmetlen kerékpárost mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Fotók: Bordás Béla

------------------

Súlyos baleset történt péntek délután a 38-as főúton a Tiszanagyfaluhoz tartozó Virányosnál. A baleset sérültjeihez mentőhelikoptert is riasztottak. A rendőrség a mentés idejére teljesen lezárta az utat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában