Tragédia

2024.02.12. 09:04

Húsklopfolóval eszméletlenre verte, majd élve elásta a párját egy férfi Szabolcsban (videó)

Tragédiába fulladt a megcsalás Szabolcsban, élve temette Anitát a párja - írta a Bors.

Szon.hu

Forrás: tenyek.hu

A brutális gyilkosság elkövetője utóbb már azt vallotta, szörnyen megbánta tettét, de végül mégis mindent tagadott.

Távmeghallgatással kapcsolták a bíróságra azt a férfit, aki napokon át verte, majd élve eltemette párját Nyírvasváriban. A férfi annak ellenére tagadja a brutális tettét, hogy korábban még a Tények stábjának is elismerte, hogy megölte Anitát, amiért az megcsalta őt - olvasható a Borson.

A férfi a vád szerint napokig bántalmazta a nőt, hol tűzifával, hol pedig húsklopfolóval. Amikor áldozata már nem tért magához, megijedt, és brutális tettre szánta el magát. Az ingatlanon lévő istállóban ásott egy méteres gödröt, az eszméletlen, de életjeleket mutató nő felsőtestére pedig szemeteszsákot húzott, majd elásta. Az asszonyt rendőrök keresték, testét egy kutya találta meg.

A bíróságon a gyilkos volt cellatársát hallgatták meg, aki azt mondta, pszichológushoz jár, amióta a férfi elmondta neki, hogy hogyan ölte meg a nőt. A volt cellatársa szerint a gyilkos előre megásta a nő sírját, sőt, azt is tudta, hogy az áldozat még élt, amikor eltemette. A gyilkossággal vádolt férfi szerint azonban a cellatársa hazudik.

Forrtak az indulatok a gyilkosság után Nyírvasváriban: az áldozat volt élettársa akkor sokkos állapotban, magából kikelve nyilatkozott a Tényeknek.

Ahogy a volt élettársamat elpusztította, úgy pusztuljon el ő is!

- jelentette ki a férfi.

A tárgyalás további tanúk és szakértő meghallgatásával folytatódik majd.

Videó: tenyek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában