Könnyebb út

2024.03.22. 13:49

Barátnője megélhetését biztosította a lopott holmikból

A nyíregyházi rendőrök véget vetettek az érkerti városrész lakóinak értékeit fenyegető R. Róbert tevékenységének.

Szon.hu

Forrás: Fotó: police.hu

Mondhatjuk, hogy a könnyebb utat választotta a 19 éves nyíregyházi R. Róbert, aki kisebb vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével szerzett jövedelemből igyekezett saját és barátnője megélhetését biztosítani. A fiatalember 2023 végén került az érkerti városrész közbiztonságáért felelős rendőrök látókörébe, akikhez egyre-másra érkeztek a feljelentések, és végül 12 rendbeli bűncselekmény elkövetésével hozták őt összefüggésbe. A gyanúsított főként kerékpárokat és telefonokat lopott el, amelyeket könnyen és gyorsan tudott értékesíteni, de az egyik házból, ahová lopott kulccsal jutott be egy tévét vitt el.

Forrás: Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai R. Róbertet a napokban 11 rendbeli lopás és egy egyrendbeli sikkasztás bűncselekmények elkövetésének gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A férfi 20 éves barátnőjét, aki részt vett az egyik kerékpárlopás elkövetésében lopás vétség elkövetésének gyanújával szintén kihallgatták, ő szabadlábon védekezhet.
-olvasható a police.hu-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában