Durva

2024.03.16. 10:33

Fiatal lányok előtt mutogatta magát

Az ügyész a mai napon nyomozási bíró elé állítja, és indítványozza annak a férfinek a letartóztatását, aki az egyik nyíregyházi kollégium előtt állva fiatal lányok előtt mutogatta magát szeméremsértő módon.

Szon.hu

Forrás: Police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 40-es éveiben járó férfi először 2024. február 27-én az esti órákban jelent meg egy nyíregyházi kollégium udvarán, majd egy infra lámpával bevilágított az egyik, fiatalkorú lányok által lakott szobaablakon. Mikor a lányok az ablakon kinéztek, a férfi nemi vágyának kielégítése érdekében magát szeméremsértő módon mutogatta.
A gyanúsított két héttel később, március 13-án éjjel ismét megjelent a kollégium előtt, ahol a korábbi módszerrel hívta fel magára a figyelmet, majd ismét szeméremsértő cselekményt végzett. Ekkor azonban a kollégiumban lakó diáklányok és nevelők értesítették a rendőrséget, akik perceken belül elfogták az elkövetőt.
A nyomozó hatóság két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit, aki elismerte tettét, és további Budapesten elkövetett hasonló cselekményét is feltárta.
Az ügyészség a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozza a férfi letartóztatását 1 hónap időtartamra. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában