Gázolás

2024.05.24. 13:02

Gázolás miatt késnek a vonatok a ceglédi vonalon

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Elgázolt egy a Nyugati pályaudvarról Debrecenen, Nyíregyházán, Miskolcon át a Keleti pályaudvarra tartó Tokaj InterCity egy embert Szemeretelep megállóhelynél, ezért késnek a vonatok a ceglédi vonalon - közölte a Mávinform péntek délben az MTI-vel.    
Azt írták, a vonat utasait átszállítják a következő, Debrecenbe tartó Cívis InterRégióra. A helyszínelés ideje alatt Pesttszentlőrinc és Vecsés között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért a ceglédi vonalon 15-30 perces késésekre, kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani.
A gázolás miatt a vonatok Szemeretelep és Ferihegy megállóhelyen mindkét irányban az 1. vágányon állnak meg; a monori S50-es vonatok egyesítve közlekednek más járatokkal, és a Nyugati pályaudvarról minden órakor induló ceglédi Z50-es vonatok óra 5-kor indulnak és Monorig S50-es vonatként közlekednek. - olvasható az mti.hu.oldalon.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában