Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.05.28. 08:28

Hatméteres fa dőlt meg Nyíregyházán, égett a hulladék Újfehértón

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Légvezetéket veszélyeztetett hétfőn egy megdőlt, hatméteres fa a nyíregyházi Újerő utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Nyolcszáz négyzetméteren égett száraz fű és akácos aljnövényzete Kállósemjén-Újszőlőskertnél. A kállósemjéni önkéntes tűzoltók egy gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Gaz és kommunális hulladék égett az újfehértói Vörösmarty Mihály utcában tegnap este. A helyi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral oltották el a szabadtéri lángokat.

Rakomány nélküli tehergépkocsi és személygépkocsi ütközött össze hétfő délután az újfehértói Debreceni úton. A személygépkocsi egy villanyoszlopnak ütközött, ami kitört és teljes útzárat képezett. A járművekben csak a sofőrök utaztak, személyi sérülés nem történt. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek és a rendőröknek - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában